Paraula de Jueu

Després de l’èxit d’El pont dels jueus, una de les novel·les històriques més venudes en català, arriba la seva continuació més esperada, Paraula de jueu.

El mestre d’obres Pere Baró rep l’encàrrec de la vila reial de Besalú de reconstruir el pont que tres-cents anys abans havia aixecat el constructor Prim Llombard. Una riuada l’ha destruït i posa en risc l’expansió i la posició comercial de la ciutat. Un jove jueu, en Kim, descendent dels Llombard, troba la manera de participar en les obres, que s’aturaran per causes que es veurà abocat a investigar.

Una aventura medieval i vital que protagonitzen en Kim i l’Ester, una noia cristiana que treballa entre l’hospital de l’Almoina de Barcelona i el call jueu. A través d’ells veurem com jueus i cristians viuen la seva complexa realitat mentre ens capbussem en els costums del segle XIV. El poder de les paraules, la força de les conviccions, l’amor i el respecte com a ingredients bàsics per aixecar un pont d’entesa entre les dues religions. Una empresa que no serà gens fàcil perquè trobaran persones d’un costat i de l’altre que estan disposades a impedir-ho.


Any de publicació 2020

Columna edicions (català) / Planeta (castellà)

Edició castellana

Àudio llibre narrat per l'autor

Ruta la Barcelona de Paraula de Jueu

Àudio 1 - Porta Ferrissa

Àudio 2 - Carrer Boters / Plaça Catedral / Carrer Bisbe / Carrer St. Sever / Carrer St. Honorat

Àudio 3 - Carrer de la Fruita / Carre Marlet

Àudio 4 - Carrer call / Plaça Sant Jaume

Àudio 5 - Carrer Bisbe / Casa de l'Ardiaca